All you can Eat

U kunt in rondes uw bestelling doorgeven op het formulier, waarbij u per persoon maar liefst 5 gerechten per ronde kunt uitkiezen om van te genieten. Nadat u uw keuze heeft gemaakt hoeft u alleen het formulier te overhandigen aan een van onze vriendelijke medewerkers. Terwijl u geniet van een drankje zorgen wij ervoor dat de door u gekozen gerechten aan tafel worden geserveerd.
Nadat u de smakelijke gerechten van een ronde heeft genuttigd, kunt u uw keuzes voor de volgende ronde doorgeven. Op deze manier kunt u maar liefst 2 uur lang onbeperkt eten en drinken bij Ming Palace.

Wij serveren All you can eat van Maandag t/m woensdag.
All you can eat incl. drankjes* bedraagt €24,50 p.p
Kinderen van 0 t/m 3 jaar GRATIS excl. drankjes.
Kinderen van 4 t/m 7 jaar €8,50 *
Kinderen van 8 t/m 11 jaar €11,50 *
*Frisdrank, bier en wijnen maar met uitzondering van gedistilleerde dranken

Meenemen wat u niet opeet.
Bij Ming Palace proberen wij milieuvriendelijk te werk te gaan. Om deze reden proberen wij voedselverspilling te vermijden. Wij verzoeken u vriendelijk om hier rekening mee te houden. Indien u gerechten besteld die niet geconsumeerd worden zijn wij genoodzaakt hier een kleine toeslag voor in rekening te brengen. Deze gerechten pakken wij voor u in, zodat u er later thuis nog van kunt genieten. De toeslag per Dim Sum bedraagt  €1,50 en voor andere warme gerechten € 3,00.

Tip van de Chéf

De kaart en uw tafel zullen gevuld zijn met vele lekkernijen tijdens een avondje ‘ALL YOU CAN EAT’, toch adviseren wij u om rustig aan de eerste ronde te beginnen zodat u optimaal kunt genieten onze heerlijke gerechten! 

Wij wensen u een gezellige, maar vooral smakelijke avond toe.