NIEUWS & ACTIES

Nieuws!

Beste gasten,

Zoals bij een ieder bekend zal zijn, kunnen we nog niet direct onder de normale omstandigheden weer open, maar moeten we ons aanpassen. Deze maatregelen hebben we dan ook zeker getroffen. Zo kunnen er maximaal 30 gasten tegelijk in ons restaurant en moet de 1,5 meter altijd in acht worden genomen. Gezinnen en huishoudens kunnen gewoon bij elkaar zitten! Tot slot is de maximale reserveringsduur beperkt tot 2 uur. En in hele maand juni word alleen a la card geserveerd! Restaurant is alleen geopend van iedere woensdag tot met zondag.(maandag en dinsdag alleen afhalen).

Ming Palace = Corona-proof!

Ming Palace is volledig Corona-proof en er helemaal klaar voor om weer gasten te ontvangen! Alle maatregelen zijn getroffen om ieders gezondheid te waarborgen in ons restaurant. We kunnen niet wachten om jullie weer te zien en te mogen verwelkomen in ons restaurant! Voor nu veel gezondheid en hopelijk tot gauw!

Informatie voor afhalen:Ā 

Vanaf 1 juni word weer bestellen via oorspronkelijke ingang(afhaal).

Om toch de 1,5 meter afstand te waarborgen, verzoek we u van te voor bestellen via telefoon of www.mingpalaceduiven.nl. Bij het bestellen geeft u even uw kenteken door (online kunt kenteken door geven via noties). U wacht in de auto, als uw bestelling klaar is, brengen wij het bij uw auto horend bij het doorgegeven kenteken.

NB. Houdt u rekening met langere wachttijden in het weekend en op feestdagen. Wij proberen zoveel tegelijk gasten zo goed mogelijk van dienste te zijn.

Loading…
Loading…